Retreat

Lördag 19 oktober kl 9-17
På Sjöliden

Att lyssna

En retreat är ett sätt att ta paus från allt som snurrar. Det är ofta i vilan vi verkligen växer. Då kan vi bli de människor för andra och oss själva som vi är ämnade att vara. Under en dag kan du i lugn, stillhet och tystnad tillsammans med andra få tänka dina tankar till slut.

Vi ger möjlighet till enskilt samtal med någon av oss präster och en dagsrytm där andakt, meditation och måltider varvas på ett läkande sätt.
Vår husmor lagar maten och kyrkan och Sockenstugan blir rum för vila och påfyllnad. En stund brukar vi också ha gemensam avspänning med enkla rörelser.
Du behöver inte ha varit på retreat förut för att vara med, men har du varit med förut är du också varmt välkommen.
Ta gärna med bekväma, mjuka kläder, en filt och en kudde, något att läsa om du så vill, något handarbete eller material för att skriva/teckna/ måla eller vad som nu är din uttrycksform.

Lördag  19 oktober kl 9-17
Plats: Värmdö kyrka och Sockenstugan
Kostnad: 100 kr. Lättare frukost, samt lunch, fika och frukt.
Retreatledare: Anna-Karin Nordgren och Anna Björnström
Information och anmälan: Senast onsdag 14 oktober