Retreat

Nästa retreat är lördag 10 mars 2018

Vila – växa – vara

En retreat är ett sätt att ta paus från allt som snurrar. Det är ofta i vilan vi verkligen växer. Då kan vi bli de människor för andra och oss själva som vi är ämnade att vara. Under en dag kan du i lugn, stillhet och tystnad tillsammans med andra få tänka dina tankar till slut.

Vi ger möjlighet till enskilt samtal med någon av oss präster och en dagsrytm där andakt, meditation och måltider varvas på ett läkande sätt.
Vår husmor lagar maten och kyrkan och Sockenstugan blir rum för vila och påfyllnad. En stund brukar vi också ha gemensam avspänning med enkla rörelser.
Du behöver inte ha varit på retreat förut för att vara med, men har du varit med förut är du också varmt välkommen.
Ta gärna med bekväma, mjuka kläder, en filt och en kudde, något att läsa om du så vill, något handarbete eller material för att skriva/teckna/ måla eller vad som nu är din uttrycksform.

Lördag  9-17
Plats: Sockenstugan och Värmdö kyrka
Kostnad: 100 kr. Lättare frukost, samt lunch, fika och frukt.

Kommentarer är stängda