Ung i kyrkan

All ungdomsverksamhet som Värmdö församling bedriver utgår från tanken att alla ungdomar vill göra något för sina medmänniskor, sin omvärld, sin framtid och samtid. Tanken är att skapa en verksamhet där ungdomarna själva kommer med idéer om hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld. Exempel på projekt som har gemomförts är Sjölidenloppis, LAN och olika miljöprojekt. Man kan även engagera sig för att kunna åka med på någon av våra resor. Genom åren har vi åkt till ett kloster i Frankrike, genomfört en resa till Gambia och åkt skidor i svenska fjällen.

Ungdomskvällar

Onsdagar klockan 18-21
Varje onsdag träffas ungdomsgruppen för att fika, umgås, spela spel, kolla på film eller arbeta med något projekt som är aktuellt just nu. Vi startar med en mässa i Sjölidens kapell 18.00 och sedan äter vi tillsammans

Fredagsöppet

En fredag i månaden har vi öppet på Sjöliden för alla som är 14 år och äldre.
Kvällarna har lite olika innehåll som filmmaraton, spelkväll, turneringar och övernattningar. Vi börjar alltid kvällen med mässa 19.00 och sedan äter vi middag.

Anmälan:
patrik.m.nilsson@svenskakyrkan.se eller hampus.befrits@svenskakyrkan.se

Datum för fredagskvällarna under våren 2017:
Fredag 27 januari
Fredag-Lördag 24-25 februari (övernattning)
Fredag 31 mars
Fredag 28 april
Fredag 2 juni

Tjejgrupp

Tjejer åk 6-9 träffas på måndagar 14.00-17.30 i Sommarro.
Vi pysslar, pratar, gör mellanmål, bakar och har kul tillsammans.
Kontaktpersoner för tjejgruppen:  Lotta Danielsson och Susanne Gustafsson.
Lotta 08-574 009 58, lotta.danielsson@svenskakyrkan.se
Susanne 08-574 009 53, susanne.gustafsson@svenskakyrkan.se

Ledarutbildning

Efter det att man har konfirmerats så kan man gå Värmdö församlings ledarutbildning. Under utbildningen lär man sig hur man kan arbeta med grupper, tar hand om andra och sig själv, leda olika övningar osv. Efter utbildningen kan man sedan jobba och hjälpa till med församlingens andra verksamheter och grupper.

Är du intresserad av ungdomsverksamheten eller vill ha mer information?
Hör av dig till
Patrik Nilsson, 08-574 009 56, patrik.m.nilsson@svenskakyrkan.se eller