Tjejgrupp

Välkommen du som är 15 år och uppåt och vill samtala och jobba med frågor som identitet och självkänsla samt skaffa dig verktyg för att hantera stress, press och prestationskrav. Att bättre förstå sina känslor ökar möjligheten att förstå sig själv och sin omvärld bättre. Vare sig du är född och uppvuxen i Sverige och på Värmdö eller har flyttat hit från annat land – det finns mycket vi kan lära av varandra.

Gruppen leds av Linnéa Hedin och Erika Landin som varit ledare i Värmdö församlings ungdomsverksamhet och nu jobbar som personalvetare och socionom/psykoterapeut.

Gruppen träffas på Lyckebo (Värmdö församling, Haghultavägen 25, Värmdö) på lördagar klockan 11-15.
Vi träffas den 10 mars, 7 april, 12 maj och ytterligare en eller två gånger som vi bestämmer gemensamt. Vi lagar en enkel lunch och äter tillsammans.

Information och anmälan:
Anna Björnström, diakoniassistent, Värmdö församling.
Tel 08-570 009 67, 072-587 96 15
anna.bjornstrom@svenskakyrkan.se