Pilgrimsvandringar

Pilgrimsvandra i vårens tid!
En termos med något varmt att dricka, ett smörgåspaket i ryggsäcken och ett par bra skor på fötterna – enkelhet är en av pilgrimens nycklar.

När vi vandrar tillsammans i samspråk och i tystnad händer det något. Vi ger oss tid att stanna upp, lyfta blicken, se oss omkring och upptäcka det vi redan har men också vad vi längtar efter. Vi får tid att lyssna in varandra, oss själva och Gud.Vi får närheten till naturens självklara rytm, till tacksamheten över livet!
Vi anpassar tempo och terräng efter gruppens förutsättningar. Matsäck och bra skor, kläder efter väder!
Anmälan och frågor:
Camilla Ulén, 08-574 009 47  camilla.ulen@svenskakyrkan.se

Svartsövandring – Annandag påsk, 17 april
Vi startar med Pilgrimsmässa i Värmdö kyrka, kl 11. Därifrån buss/bil till Boda brygga där taxibåt väntar. Vi vandrar över ön och besöker konstnären Kajsa Svenssons ateljé. Åter vid Boda brygga senast 17.00. Kostnad 100 kr, båtresa och soppa ingår.

Gångedagsvandring – Tisdag 23 maj kl 12–15
Start vid Sjölidens kapell, åter Sjöliden senast kl 15. Vi startar med en enkel lunchandakt i kapellet.

Gökottevandring – Kristi himmelfärdsdag, 25 maj kl 8
Hemmesta sjöäng-Bullandö.
Delar av sträckan med buss. Efter vandringen firar vi gudstjänst på Bullandö kl 11.