Pilgrimsvandringar

Annandag påsk:
Emmausvandring –Jag går bredvid dig

Med start efter gudstjänsten i Sjölidens kapell cirka klockan 12 (beroende på hur lång gudstjänsten blir).
Vi går till Kolviks strand (liten strand med badbrygga) där vi fikar medhavd matsäck. Vi gör några stopp på vägen. Vandringen är kort men över stock och sten samt i ganska branta trappor på ett par ställen. Vi går samma väg tillbaka.
Så ta på dig bra promenadskor och ta med matsäck och ev sittunderlag.

Ingen anmälan!

Frälsarkransvandring
Lördagen den 13 juni

Vi reser gemensamt i bil till Tyresö pilgrimscentrum och går Frälsarkransvandring i Tyresö slottspark.
Samling på Sjölidens parkering klockan 10.
Förbered dig med en egen tanke kring någon av pärlorna i pärlbandet så delar vi dessa med varandra under pilgrimsvandringen.
Tag med egen lunchmatsäck med dryck. Vi tar med termosar med kaffe och te samt fikabröd.

Anmälan senast den 4 juni till anna.bjornstrom@svenskakyrkan.se

Pratpromenad Inställt tills vidare!
Varannan tisdag jämna veckor kl 11 har vi en lugnare promenad där vi tar oss tid att prata och anpassa längden på promenaden efter de som är med. Vi utgår från Seniorcenter Diamanten, Kullsvedsvägen 2. (Inställt vid regn)
När vi kan har vi med vår cykeltaxi.