Pilgrimsvandringar

Vandra i höst
Hösten med sin klara luft och sina vackra färger är en skön tid för vandring. En termos med något varmt att dricka, ett smörgåspaket i ryggsäcken och ett par bra skor på fötterna – enkelhet är en av pilgrimens nycklar.

När vi vandrar tillsammans i samspråk och i tystnad händer det något. Vi ger oss tid att stanna upp, lyfta blicken, se oss omkring och upptäcka det vi redan har men också vad vi längtar efter. Vi får tid att lyssna in varandra, oss själva och Gud.Vi får närheten till naturens självklara rytm, till tacksamheten över livet!
Vi anpassar tempo och terräng efter gruppens förutsättningar. Matsäck och bra skor, kläder efter väder! (Inställt vid regn)
Anmälan och frågor:
Camilla Ulén, 08-574 009 47  camilla.ulen@svenskakyrkan.se

Från kyrkans valv till naturens katedral
14.00 samlas vi i Värmdö kyrka för en kort andakt. Vi har stationer på vägen och någon del vandrar vi i tystnad.
Åter vid kyrkan ca 16.00.

Från kapell till kyrka
08.00 samlas vi i Sjölidens kapell för en kort andakt, därefter vandrar vi mot Värmdö kyrka. Stationer på vägen. Vi avslutar med mässa, I stillhetens rymd, i Värmdö kyrka som börjar kl 11.00.

Pratpromenad
Varannan tisdag jämna veckor har vi också en lugnare pratpromenad från Seniorcenter Diamanten.

Kommentarer är stängda