Pilgrimsvandringar

Vandringar i höst

Hösten med sin klara luft och vackra färger inbjuder till vandringar i skog och mark. Under våra vandringar har vi tid för både samtal och tystnad. Vi anpassar tempot efter gruppen.
Anmälan och information om höstens vandringar: Camilla Ulén, 08-574 009 47, camilla.ulen@svenskakyrkan.se

Boda by

Lördag 26 september kl 12–15.30
I Boda by, på Norra Värmdö  finns en vandringsled med stationer, Pärlorna i Boda. Vi stannar vid stationerna längsmed vägen, lär känna den genuina skärgårdsmiljön med dess vackra natur. På samma gång får vi samtal och gemenskap om det som berör. Vi startar vid Storsveds busshållplats kl 12.10, (buss avgår från Grantomta kl 11.44).

Vill du ta egen bil finns det möjlighet att parkera där. Vi avslutar på Ersta diakonis sommargård med smörgås och kaffe. Buss tillbaka kl 15.14 från Boda brygga.

Svampvandring

Torsdag den 1 oktober
Vill du plocka svamp i höst med guide och utan att vara rädd att gå vilse? Gå med oss! Ta med egen matsäck.
Start vid Lyckebo på Sjöliden 10.00.

Pratpromenad Inställt tills vidare!
Varannan tisdag jämna veckor kl 11 har vi en lugnare promenad där vi tar oss tid att prata och anpassa längden på promenaden efter de som är med. Vi utgår från Seniorcenter Diamanten, Kullsvedsvägen 2. (Inställt vid regn)
När vi kan har vi med vår cykeltaxi.