Pilgrimsvandringar

Nu är vårens tid och vi vandrar igen!

Tycker du om att röra dig i skog och mark tillsammans med andra i samtal och i tystnad?
Då är du välkommen att följa med oss på de olika vandringarna vi erbjuder i vår.
Vandringarna leds av präst som förbereder stationer under vandringens gång.
En berättelse delas och nya tankar föds som vi delar med varandra.
Delar av vandringen går vi i tystnad.

Vi anpassar tempo och terräng efter gruppens förutsättningar. Matsäck och bra skor, kläder efter väder! (Inställt vid regn)

Anmälan och frågor:
Camilla Ulén, 08-574 009 47  camilla.ulen@svenskakyrkan.se

30 mars
Passionsvandring
Vi möts i Värmdö kyrka för Långfredagsgudstjänst, därefter vandring kring kyrkan. avslut ca 13.30.

Gökottevandring
Vi möter våren tillsammans, samling 07.00 i Lyckebo på Sjöliden, Haghultavägen 25. Vandringen avslutas 09.00.

Nationaldagsvandring
Vi besöker Pilgrimscentrum Tyresö och vandrar i Tyresta nationalpark. Lunch ingår. Avfärd Sjölidens parkering 10.00. Åter senast 17.00.

Pratpromenad
Varannan tisdag jämna veckor har vi också en lugnare pratpromenad från Seniorcenter Diamanten.