Öppet hus – öppen gemenskap

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Det gamla båtsmansorpet Lyckebo på Sjöliden är ett mindre allaktivitetshus för församlingens arbete med inkludering och integration. Vi har förhoppningen att vi där, tillsammans i församlingen, kan skapa en mötesplats för mindre grupper där gemenskap och kreativitet ska få många att trivas: ”Lyckebo – Liv i rörelse och vila”.

Varje torsdag 9–15
Några lördagar varje termin

Torsdagarna
Vi inleder torsdagarna med en miniretreat kl 9.00. Sedan lagar vi en enkel vegetarisk soppa eller gryta på förmiddagen med grönsaker, ”matsvinn”, vi fått på morgonen från COOP Hemmesta och Systrarna Delselius. Vi slöjdar, ”lappar & lagar”, och har språkträning för den som önskar. Gemenskap, skapande och vila.

Lördagsöppet
Det är också öppet några lördagar varje termin.

Våren 2020 kommer vi att arbeta med:
Andlig verkstad –Frälsarkransen
Fyra lördagar: 18 januari, 15 februari, 18 april och 16 maj. Kl 10–14 på Sjöliden
Skapande och samtal med Frälsarkransen som redskap och inspiration. Vi binder varsitt armband och bygger en frälsarkransvandring i Sjölidens park med stenar målade som pärlorna i kransen.
Martin Lönnebo, före detta biskop i Svenska kyrkan, skapade pärlbandet för 30 år sedan och gav det namnet Frälsarkransen. Varje pärla har sin betydelse. Frälsarkransen har kommit att bäras av många, varje pärla är knuten till viktiga delar i våra liv, där var och en kan fylla pärlorna med det som är viktigt just idag.
Info: Camilla Ulén, 08-574 009 47

Vill du bli volontär?
Vill du engagera dig som volontär och hålla en ”verkstad” eller språkträning är du välkommen att höra av dig till Anna Björnström eller Camilla Ulén. (Kontaktuppgifter längst ner på sidan)

www.facebook.com/Varmdoforsamling/