Öppet hus – öppen gemenskap

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Det gamla båtsmansorpet Lyckebo på Sjöliden är ett mindre allaktivitetshus för församlingens arbete med inkludering och integration. Vi har förhoppningen att vi där, tillsammans i församlingen, kan skapa en mötesplats för mindre grupper där gemenskap och kreativitet ska få många att trivas: ”Lyckebo – Liv i rörelse och vila”.

Varje torsdag 9–15
En lördag i månaden 10–14 (Se nedan)

Torsdagarna
Vi inleder torsdagarna med en miniretreat kl 9.00. Sedan lagar vi en enkel vegetarisk soppa eller gryta på förmiddagen med grönsaker, ”matsvinn”, vi fått på morgonen från COOP Hemmesta. Vi slöjdar, ”lappar & lagar”, och har språkträning för den som önskar. Gemenskap, skapande och vila.

Lördagsöppet
Det är också öppet en lördag i månaden kl 10-14.
Datum i vinter: 19 januari, 16 februari, 23 mars.
Vi inleder även lördagarna med en miniretreat och sedan har vi slöjd, ”lappa & laga” och verkstad med olika tema. Aktuellt tema kan du hitta på Instagram eller Facebook.
Vill du engagera dig som volontär och hålla en ”verkstad” eller språkträning är du välkommen att höra av dig till Anna Björnström eller Camilla Ulén. (Kontaktuppgifter längst ner på sidan)

www.facebook.com/Varmdoforsamling/

Kontakt:
Anna Björnström, diakoniassistent, (arbetar tisdagar och torsdagar)
anna.bjornstrom@svenskakyrkan.se
Camilla Ulén, präst,