Lyckebo

Det gamla båtsmansorpet Lyckebo på Sjöliden är ett mindre allaktivitetshus för församlingens arbete med inkludering och integration. Vi har förhoppningen att vi där, tillsammans i församlingen, kan skapa en mötesplats för mindre grupper där gemenskap och kreativitet ska få många att trivas: ”LYCKEBO – Liv i rörelse och vila”.

Varje torsdag 9–12, 13–16 med start 11 januari.
En lördag i månaden.  10–15

Torsdagarna
Vi inleder torsdagarna med en miniretreat kl 9.00. Sedan lagar vi en enkel vegetarisk soppa eller gryta på förmiddagen med grönsaker, ”matsvinn”, vi fått på morgonen från COOP Hemmesta. Vi slöjdar, ”lappar & lagar”, och har språkträning för den som önskar. Gemenskap, skapande och vila.

Lördagsöppet
Vi kommer också att att öppet fyra lördagar under våren kl 10-14.
Datum för våren: 17 februari, 17 mars, 14 april och 26 maj)
Vi inleder även lördagarna med en miniretreat och sedan har vi slöjd, ”lappa & laga” och verkstad med olika tema. Aktuellt tema kan du hitta på Instagram eller Facebook.
Vill du engagera dig som volontär och hålla en ”verkstad” eller språkträning är du välkommen att höra av dig till Anna Björnström eller Camilla Ulén. (Kontaktuppgifter längst ner på sidan)

www.facebook.com/Varmdoforsamling/

Tjejgrupp
Vi vill välkomna dig som är tonåring eller ung vuxen till vår nystartade tjejgrupp på Lyckebo.
Vi kommer att träffas den andra lördagen varje månad klockan 11-15, med start den 10 mars.
På träffarna kommer vi att laga och äta lunch tillsammans samt samtala och skapa aktiviteter utifrån olika teman.
Vår önskan är att denna tjejgrupp ska vara en mötesplats för gemenskap, glädje och trygghet. Vi hoppas att du vill vara en del av vår tjejgrupp och vi ser fram emot att få träffa dig.
Välkomna hälsar Linnéa och Erika!
För anmälan och info kontakta Anna Björnström.

Kontakt:
Anna Björnström, diakoniassistent, (arbetar tisdagar och torsdagar)
anna.bjornstrom@svenskakyrkan.se
Camilla Ulén, präst,