Öppet hus – öppen gemenskap

Endast aktivitet utomhus tills vidare.
OBS! Ändrar tid: Samling vid 9.30

Det gamla båtsmansorpet Lyckebo på Sjöliden är ett mindre allaktivitetshus för församlingens arbete med inkludering och integration. Vi har förhoppningen att vi där, tillsammans i församlingen, kan skapa en mötesplats för mindre grupper där gemenskap och kreativitet ska få många att trivas: ”Lyckebo – Liv i rörelse och vila”.

Varje torsdag 9–14
Några lördagar varje termin

Torsdagarna
Vi inleder torsdagarna med en miniretreat kl 9.00. Sedan lagar vi en enkel vegetarisk soppa eller gryta på förmiddagen med grönsaker, ”matsvinn”, vi fått på morgonen från COOP Hemmesta och Systrarna Delselius. Vi slöjdar, ”lappar & lagar”, och har språkträning för den som önskar. Gemenskap, skapande och vila.

Lördagsöppet
Det är också öppet några lördagar varje termin.

Vill du bli volontär?
Vill du engagera dig som volontär och hålla en ”verkstad” eller språkträning är du välkommen att höra av dig till Anna Björnström eller Camilla Ulén. (Kontaktuppgifter längst ner på sidan)

www.facebook.com/Varmdoforsamling/

Kontakt: