Information kring Coronaviruset

På grund av det rådande läget med ökande smittspridning i samhället pausar vi tills vidare all gruppverksamhet och öppen verksamhet. Från och med 24/11 pausar vi även alla gudstjänster och bjuder i stället in till Öppen kyrka för egen andakt, bön och ljuständning, samt finns tillgängliga för alla som önskar enskilda samtal.

Vi ber dig som besökare att du stannar hemma om du är sjuk, känner av minsta symtom eller tillhör någon riskgrupp. Tack för visad hänsyn och att du hjälper oss att vara rädda om varandra!
Håll dig uppdaterad  i
vår kalender >>

Gudstjänster
Från och med 1 november och tills vidare kommer vi inte att fira mässor med nattvard utan bara gudstjänster och från och med den 24 november pausar vi alla gudstjänster.

Gudstjänster och andakter du kan delta i hemifrån hittar du här >>

Om du vill prata
Många känner oro kring coronaviruset, och de konsekvenser som det får. Många känner sig ensamma när de sociala kontakterna begränsas. Kontakta oss gärna om du vill prata och få stöd. Personal >>

Kvällar och helger