Information kring Coronaviruset

Värmdö församling följer händelseutvecklingen gällande Coronaviruset och hur smittspridning ska förhindras. Vi utgår från svenska myndigheters restriktioner och anpassar verksamheten efter det.

Följande gäller en tid framöver, men vi uppdaterar regelbundet.

Vi ber dig som besökare att hålla god handhygien och att du stannar hemma om du är sjuk.  Vi avråder också från all kroppskontakt, så som handslag, kram eller kindpuss.

Vi kommer tyvärr att ställa in en del verksamhet. (Se nedan)
Håll dig uppdaterad om våra verksamheter i vår kalender >>

Vid nattvarden dricker ingen ur bägaren, utan alla doppar brödet. Det går också bra att enbart ta emot brödet. Vi som medverkar i mässan är som alltid noggranna med handhygienen. Under fridshälsningen lägger vi handen över bröstet istället för att ta i hand.

Tack för visad hänsyn och att du hjälper oss att vara rädda om varandra!

FÖRÄNDRAD VERKSAMHET

Öppet Hus i Lyckebo  – Endast aktiviteter utomhus. (Ändrad tid för samling till 9.30)
Diakoniärenden telefontid månad-torsdag kl 8-17 (lunch 12-13)

INSTÄLLD VERKSAMHET

Sjölidenlunch
Choristas Veteranicus – körövning
Retreat
Filmkväll
Handarbetskretsen
Pratpromenad på Servicecenter Diamanten
Bibelglädjen – samtalsgrupp

Om du vill prata
Många känner oro kring coronaviruset, och de konsekvenser som det får. Många känner sig ensamma när de sociala kontakterna begränsas. Kontakta oss gärna om du vill prata och få stöd. Personal >>

Kvällar och helger

Telefonjouren är öppen alla dagar kl 17-08 (utökade öppettider)

Svenska kyrkans chatt
Chatten är öppen alla dagar kl 20 -24

Om du har frågor kring coronaviruset hänvisar vi till
www.folkhalsomyndigheten.se eller ring 113 13.