Cykelns dag

Hela Värmdö cyklar till Runda huset

Vi ses och skapar en cykelfest tillsammans, för alla åldrar!
Kom som du är eller kom med din cykel. Har du en annorlunda cykel? Enhjuling? Två- eller trehjuling? Har du en gammaldags och rostig eller högblank och ny? Cykelmingla, parkera för en billig fikastund och mingla med andra som gillar cyklar och vind i håret!

Onsdag 16 maj kl 18 –19.30  Runda Huset

Lär-dig-cykla-aktivitet för vuxna och barn
Ett roligt prova-på-tillfälle med möjlighet till fortsättning.

Lilla cykelskolan
Vilka regler och lagar gäller när du ska cykla?

Cykelverkstad med mekartips
Få tips och ge dina egna bästa råd. Enklare mekarverkstad på plats.

Café i Foajé – Runda huset
Föreningen Välkommen till Värmdö erbjuder god och prisvärd cykelfika för alla åldrar.

Årets nyheter av elcyklar
Prova-på-elcykel med Bikevillage som också svarar på frågor om modeller och årets cykelsäsong.

Mingelsamtal med The Green Team-profi len hos Fredrikshofs cyklelklubb
Vill du veta mer om landsvägscykling och om The Green Team. Torben från Fredrikshofs cykelklubb berättar.

Visit Värmdö
Finns på plats och ger tips på utfl yktsmål i Värmdö.

Invigning av Värmdö biblioteks nya elcykel
Vad ska den heta? Ge ditt namnförslag till oss och välj gratis bok från bibblans Bok-Re-Cycle. Fixa gratis lånekort på plats!

Cirkus Trattofon | kl 18.30
Uppträdanden med clownerier och cirkusmingel

Evenemanget arrangeras av Värmdö bibliotek i samverkan med: Värmdö församling, Värmdö Naturskyddsförening, Bikevillage, Välkommen till Värmdö